Favorittillbehören till mobilen

Mobilen är ju en väldigt central del i mångas vardag. Vi använder den mer som en bärbar dator än som en telefon många gånger. Och med tanke på den utsträckning den används är det ju inte undra på att det finns en rad olika tillbehör man kan köpa till dessa.

mobil_388795966

Utbudet tillgängligt beror till viss del på vilken mobil man har och det är nog inte många som blir förvånade att höra att bland de bättre utbuden på nätet får man om man letar saker att köpa till sin iPhone.

Hörlurar

Praktiskt taget oavsett vilken mobil man har köpt kan vi nästan garantera att man kommer att kunna hitta betydligt bättre hörlurar än de man faktiskt få med. Det finns riktigt utförliga test av stora hörlurar och in-ear-varianten man kan använda för att hitta både bra och prisvärda hörlurar.

SD-kort

Låt oss vara ärliga: få personer är nöjd med det lagringsutrymme en mobil kommer med. Som tur är kan man alltid stoppa in ett MicroSD och mångdubbla detta om man så vill. Har man någonsin tittat närmare på dessa kanske man har sett att det kan skilja sig inte bara på lagringsutrymmet utan även ha märkningar som Class 6, Class 10 och liknande. Detta är överföringshastigheten på kortet och går att läsa mer om här.

Mobilskydd

Nya skal, fodral, skärmskydd av plast eller härdad glas. Alla möjliga typer att skydd går att köpa idag för att man ska ha en större chans att undvika att behöva köpa en ny mobil eller lämna in den för reparation bara för att den slank ur greppet. Förbättring på hållbarheten kommer ju ofta naturligt med nya modeller, men extra skydd är alltid något man bör tänka på när man köpt en ny mobil för flera tusen.